„Invențiile da Vinci” – expoziție internațională la Chișinău

Pentru prima dată în Republica Moldova va sosi cea mai vastă expoziție internațională dedicată operei marelui Leonardo da Vinci, care îl va reprezintă pe geniul Leonardo ca inventator, om de știință și inginer.

Expoziția va fi deschisă la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, pe data de 1 Februarie.

Creată în anul 2006 de către artizani italieni după manuscrisele lui Leonard, expoziția cuprinde 200 de exponate și a făcut înconjurul lumii, fiind etalată în SUA, America Latină, Africa de Sud, Japonia, Rusia, Maria Britanie, Europa de Vest.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .