Cu gândul la Admiterea-2016

Șeful Catedrei utilaj tehnologic industrial, dr. hab., prof. univ. Mircea BERNIC este noul secretar responsabil al Comisiei de admitere a UTM, desemnat recent printr-un ordin emis de rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN.

Dr., conf. Sergiu ANDRONIC, care a deținut această responsabilă funcție timp de 8 ani, din 2008, l-a felicitat pe succesorul său, urându-i succes în noua funcţie și asigurându-l de sprijinul său deplin.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .