BEST Hackathon— eveniment ce stimulează creativitatea și inovația în domeniul IT. Code like there is no tomorrow.

Iarna aceasta organizația studențească BEST Chișinău vine cu cea de-a doua ediție a unui eveniment de excepție— BEST Hackathon, ce va avea loc în perioada 12-14 februarie. BEST Hackathon este un eveniment în cadrul căruia un grup de programatori se adună pentru a lucra la un produs sau la o idee.

A doua ediție va fi destinată creării unei aplicații. Echipele participante compuse din 2-5 persoane vor fi ghidate de către mentori— specialiști în domeniu. Timp de 24 de ore peste 40 de studenți din domeniul IT vor avea ocazia să-și pună în evidență abilitățile în programare.

Deschiderea oficială va avea loc pe 12 februarie, unde va fi organizat un eveniment de networking pentru cei prezenți: reprezentanții din partea companiilor partenere, participanți și organizatori.

BEST Hackathon încurajează gândirea creativă și spiritul inovativ. Folosește șansa de a participa la acest eveniment. Aplică pe http://www.best-chisinau.org/hackathon/ până pe data de 7 februarie și parcurge drumul de la idee până la un produs final.

Partener general al ediției este compania Pentalog, o companie franceză furnizoare de servicii de consultanță și dezvoltare software. Compania are filiale în Franța, România, Ucraina și Republica Moldova.

*BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, apolitică și nonprofit, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din februarie 2007, și are drept scop dezvoltarea studenților.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe best-chisinau.org sau pe pagina de facebook BEST Chisinau.

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .