Susținerea programelor de formare francofonă 2016

Agenţia Universitară a Francofoniei anunță lansarea unui apel pentru susținerea programelor de formare francofonă. Apelul este parte a obiectivului strategic a programului cuadrienal al Agenției Universitare a Francofoniei „Susținerea diversității, consolidarea cursurilor de formare profesională și mobilităților academice a profesorilor și studenților”, cu scopul de a menține și de a spori Francofonia în contextul multilingvistic și multicultural.

Dosarul completat în format electronic va fi transmis la adresa liliana.lupusor@auf.org.

Data limită : 28 martie 2016, ora 17.00

Apelul este disponibil la adresa: https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/appel-projets-2016-soutien-aux-formations-francoph/

Contact:

Liliana LUPUSOR
Responsable de projet
liliana.lupusor@auf.org

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .