DHC Florin T. TĂNĂSESCU – membru de onoare al AȘM

Prof. univ. dr. ing. Florin Teodor TĂNĂSESCU, vicepreşedinte al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, DHC al UTM, a devenit membru de onoare al Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

„Am cunoscut reţeaua de cercetare a Moldovei, vârfurile ştiinţifice de care nu a dus niciodată lipsă. Am lucrat nu doar cu vicepreşedintele de atunci al AŞM, Sergiu Rădăuţanu, ci şi cu mulţi alţi oameni de valoare care au rămas înscrişi în memoria mea şi a timpului. Cred că, împreună, putem face mai mult şi cred că aceasta este datoria celor care coordonează programe de cercetare”, a declarat omagiatul la festivitatea prilejuită de conferirea înaltului titlu, evocând participarea sa, în 1992, la elaborarea Programului de dezvoltare în domeniul cercetării între cele două ţări, și a mulţumit  pentru onoarea ce i s-a făcut.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .