BEST-Chișinău invită la inaugurarea noului său sediu

Pe 28 decembrie 2015, ora 15.00 Grupul local BEST-Chișinău (Board of European Students of Technology) va tăia panglica inaugurală a noului său sediu, amplasat în anexa căminului studențesc nr. 10 al UTM.

Se anunță a fi un eveniment cu mult fast, tort, șampanie, aglomerație, zâmbete și spirit de sărbătoare. Sunt invitați toți doritorii. Tinerii din cadrul BEST vor să spună întregii lumi că datorită UTM vor beneficia de un sediu nou, modern, dotat cu tot necesarul.
#Unde: Anexa căminului studențesc nr. 10 (campusul universitar Râșcani)

#Când: 28 decembrie, ora 15:00

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .