Tradiţii de Crăciun la UTM

Pe 22 decembrie a.c. 44 de familii de la UTM au primit cheile de la apartamente în blocul locativ ipotecar din campusul universitar Botanica.

Compania ÎM „AMIC” (director – Petru PRIPA) şi antreprenorul general „Multispecigrup” SRL (director – Valeriu FOCA), ambii absolvenţi ai UTM, şi-au onorat obligaţiunile contractuale şi au finisat în termenele stabilite construcția blocului locativ cu două scări.

De data aceasta constructorii au venit cu o inovaţie, apreciată de locatari – peste un an, după ce locatarii vor termina lucrările de finisare a apartamentelor, va fi îndeplinită o finisare repetată a celor scări.

Locatarii au dat o înaltă apreciere construcției blocului, planificării interioare a  apartamentelor, precum și reţelelor inginereşti, comunicaţiilor, care au fost aduse în fiecare apartament.

Felicitări cu ocazia acestui important eveniment din viaţa colaboratorilor UTM au fost adresate de către Petru PRIPA, director „AMIC”, Petru TODOS, prim-prorector UTM,  Pavel SPÂNU, prorector UTM, Valeriu FOCA, director „Multispeciconstruct” SRL, Ion POCAZNOI, preşedintele Comitetului sindical-colaboratori, UTM

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .