Salonul „Fashion cappuccino” avante!

Centrul didactico-științific de excelență „ZIPhouse” al Facultății Industrie Ușoară, grație spiritului inovativ și întreprinzător al dnei Elena MUSTEAȚĂ, șef Catedră design vestimentar, propune în permanență noi oportunități de instruire formală și informală pentru studenți.

Inaugurarea pe 15 decembrie a salonului vestimentar FASHION CAPPUCCINO a constituit un eveniment de excepție pentru viitorii designeri în domeniul vestimentației.

„Ne-am propus să instituim un salon inedit tip educare/motivare pentru începătorii în domeniu, în care să-i familiarizăm cu tainele acestei profesii. Preconizăm ca salonul să-și invite oaspeții și să- și convoace admiratorii o dată pe lună. La prima ședință a fost invitată cunoscutul designer din Moldova, Julia ALLERT. Pe viitor vom propune să ne onoreze cu prezența și altor personalități renumite în designul vestimentar. Salonul va contribui la promovarea unei cariere de succes pentru studenții noștri”, opinează dna Elena MUSTEAȚĂ.

Într-o atmosferă degajată, la o ceașcă de cappuccino, invitata Julia ALLERT a familiarizat auditoriul cu lumea miraculoasă a vestimentației feminine, a împărtășit momente memorabile din propria experiență pe piața designului din RM, a povestit despre unele taine ale profesiei: cum să inițieze o afacere în domeniu, cu ce dificultăți se poate confrunta un designer începător și cum să le depășească și a răspuns cu amabilitate la numeroase întrebări. În final, oaspetele a prezentat patru modele de vestimentație feminină din propria colecție.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .