Burse pentru organizarea de seminarii doctorale în 2016

Agenţia Universitară a Francofoniei anunță lansarea unui apel pentru organizarea de seminarii doctorale în 2016. Acest apel presupune un consortiu de trei universitati, dintre care doua din Europa centrala si orientala. AUF va acorda subvenții de maxim 10 000 € pentru finantarea mobilitatilor cercetatorilor francofoni (doctorand si coordonatorul sau de teza) pentru participarea la aceste seminarii. Cate un seminar doctoral va fi organizat in fiecare din universitatile partenere.

Apelul este disponibil la adresa: https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/organisation-de-seminaires-doctoraux-appel-projets/

Contact:

Bianca Oprisan, Chargée de projets, bianca.oprisan@auf.org

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .