Constelația Sportului UTM invită

În ziua de 10 decembrie 2015, cu începere de la ora 17.00, Universitatea Tehnică a Moldovei în parteneriat cu Comitetul Naţional Olimpic organizează acţiunea sportivă „Constelaţia sportului UTM”.

Din program: prezentarea unei lecții olimpice de către campionii olimpici, preşedintele CNO Nicolae JURAVSCHI, Larisa POPOVA şi Igor DUBROVSCHI; premierea echipelor sportive ale instituţiei; nominalizarea celor mai bune echipe, program cultural-artistic.

Evenimentul va avea loc în campusul universitar din sectorul Râşcani, în incinta Centrului de Agrement şi Sport, str. Studenţilor, 3/8. Sunt invitaţi toţi doritorii.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .