Senatul UTM a ales decanii a trei facultăți

În legătură cu expirarea termenelor de aflare în exercițiul funcțiunii, în septembrie a.c. Senatul UTM a anunţat concursul de ocupare a funcţiilor de decan la trei facultăţi. Pe 24 noiembrie 2015 Senatul UTM a validat rezultatele alegerilor celor trei decani.

Conf. univ., dr. Valentina BULGARU va deține un nou mandat de 4 ani în postul de decan al Facultăţii de Industrie Uşoară.

Conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA a fost reales decan al Facultăţii de Tehnologie şi Management în Industria Alimentară.

Conf. univ., dr. Vasile CARTOFEANU va conduce în continuare cea mai mare facultate a UTM – Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi (FIMIT), formată în urma comasării în 2014 a facultăţilor Inginerie Mecanică şi Transporturi (IMT) şi Inginerie şi Management în Construcţia de Maşini (IMCM).

Le urăm decanilor nou aleși succese în responsabila misiune de gestionare a facultăților și de organizare a studiilor!

Vasile Cartofeanu

Vladislav Reșitca

Valentina Bulgaru

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .