Apelul pentru Propuneri de Proiecte 2016 in cadrul Erasmus+

erasmus2016

Oficiul National Erasmus+ (NEO) in Moldova anunta despre lansarea Apelului pentru Propuneri de Proiecte 2016, in cadrul Erasmus+, Programul Uniunii Europene pentru Educatie, Fornare, Tineret si Sport.

Apelul a fost lansat si anuntat oficial la 20 octombrie, pe site-ul Comisie Europene. De asemenea, odata cu Apelul a fost publicat si Ghidul Erasmus+, actualizat.

Datele limită stabilite pentru fiecare acțiune în parte:

Acțiunea cheie 1:

  • Mobilitate de Credite în învățământul superior – 2 Februarie 2016
  • Programe Comune de Master Erasmus Mundus – 18 Februarie 2016

Acțiunea cheie 2: 

  • Consolidarea Capacităților în învățământul superior – 10 Februarie 2016
  • Parteneriate Strategice – 26Aprilie 2016
  • Alianțele Cunoașterii – 26 Februarie 2016

Acțiunea specifică Jean Monnet:

  • Module JM, Catedre JM, Centre de Excelență, Rețele JM, Proiecte JM și Sprijin pentru asociații – 25 Februarie 2016

 Atenție! Toate proiectele trebuie depuse până la ora 12:00 (ora Bruxelles-ului), în ziua limită.

Pentru detalii si date limite stabilite in noul APEL, accesati site-ul NEOpagina de Facebook a Oficiului sau site-ul Comisiei Europene.

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .