Programe comune de Master Erasmus +

Cum funcționează?

Sunt operate de consorții de instituții de învățământ superior din UE și din alte țări ale lumii. Oferă cursuri integrate de calitate superioară, cu 60, 90 sau 120 de credite și diplome comune sau multiple (în funcție de prevederile programului, stabilite de consorțiu).

Cum se aplică?

Pentru șanse mai mari de a fi acceptat, studentul este încurajat să aplice concomitent la cel mult trei programe de Master diferite, din lista celor disponibile. Accesați direct site-ul programului de Master care vă interesează. Toate aplicările se fac on-line. Cererea trebuie depusă direct la aceste programe.

Cine poate beneficia?

Sunt eligibili tineri din întreaga lume, care dețin o diplomă de învățământ superior. Cu titlu de excepție, consorțiul programului de Master poate accepta cereri de la studenții înscriși în ultimul an de Licență.

Cât durează?

Cursurile durează între 12 și 24 de luni.

Care este valoarea bursei?

Bursa acoperă costurile de participare la cursuri, deplasare și instalare, costurile de întreținere și asigurare medicală. În total, suma poate ajunge la 25.000 de Euro/an.

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .