A 10-a ediție a Conferinței Internaționale cu expoziție de Sisteme Electromecanice și Energetice SIELMEN-2015

A  10-a ediție a Conferinței Internaționale cu expoziție de Sisteme Electromecanice și Energetice SIELMEN-2015, organizată de Facultățile de Inginerie Electrică și Energetică din Iași, Craiova și Chișinău  se va desfășura în perioada 8-9 Octombrie  2015 la Chișinău.

Conferința SIELMEN reprezintă un prilej deosebit pentru dezbateri de către reprezentanții  mediului academic, industrial și de cercetare privind noile realizări, concepte și practici noi din domeniile electromecanic și energetic.

Toate informațiile necesare sunt  postate pe site-ul conferinței  http://sielmen.ucv.ro/

Informație despre conferința SIELMEN 2015 în engleză

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .