Seminarii dedicate oportunităților zonei de liber schimb aprofundat și cuprinzător între Republica Moldova și Uniunea Europeană „DCFTA”

Studenții moldoveni sunt invitați să aplice pentru o serie de seminarii dedicate oportunităților Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător între Republica Moldova și Uniunea Europeană „DCFTA”.


Delegația Uniunii Europene în Moldova invită toți studenții interesați să participe în cadrul mai multor seminarii dedicate studierii în detaliu a Acordului de Asociere încheiat între Republica Moldova și Uniunea Europeană, accentul fiind plasat pe Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător între Republica Moldova și EU (DCFTA).
http://eeas.europa.eu/delegations/moldova/press_corner/all_news/news/2015/20150902_1_ro.htm

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .