Bursele Master de Mobilitate Regională ale Agenţiei Universitare a Francofoniei

Apelul este deschis în perioada 18 mai – 18 iulie 2015.

Acest apel are ca scop să valorifice programele de master francofon din regiunea Europa Centrală și Orientală (ECO). Mobilităţile sunt rezervate universităţilor membre ale AUF în ECO, de care pot beneficia şi studenţii Universităţii Tehnice a Moldovei, care vor să urmeze un program de master francofon în afara țării lor (dar în regiunea ECO).

Durata: bursele pentru mobilitatea de master sunt acordate pentru 5 sau 10 luni (durata unui sau două semestre).

Regulamentul de participare:

http://www.auf.org/media/adminfiles/Master2015_reglement_BECO.pdf

Formularul de participare se completează obligator și în exclusivitate on-line, diponibil la adresa: http://formulaires.auf.org/   Appels d’offres en cours – MOBILITÉS DE MASTER 2015 – 2016 (Europe centrale et orientale).

Important : toate atașamentele se anexează în format PDF.

Data limită de transmitere a dosarelor: 18 iulie 2015, 17.00 (GMT+2)

Contact:

Liliana LUPUSOR, Responsable de projets

liliana.lupusor@auf.org

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .