Apel Suplimentar Erasmus+ (Acţiunea Cheie 1 – International Credit Mobility)

Oficiul Naţional Erasmus+ anunță că pe data de 12 iunie a fost lansat oficial un apel suplimentar pentru propuneri de proiecte Erasmus+ în cadrul Acţiunii Cheie 1 – International Credit Mobility (ICM).

Pentru a putea beneficia de această şansă, Oficiul recomandă identificarea instituţiilor de învăţământ superior din Ţările de Program (în special Marea Britanie, Franţa, Olanda, Belgia, Suedia, Irlanda, Danemarca, Austria) cu scopul creării de parteneriate în cadrul proiectelor ICM.

! ! ! De notat că propunerile de proiecte pot fi lansate doar de către instituţiile de învăţământ superior din Ţările de Program!

Durata proiectelor poate fi de doar 16 luni (1 Februarie 2016 – 31 Mai 2017).

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 24 septembrie 2015.

Găsiți în linkul de mai jos anunțul de pe site-ul Comisiei Europene, publicat pe 12 iunie: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/calls/201509-credit-mobility_en.htm.

Vă îndemnăm să profitați din plin de această şansă și să oferiți studenților și cadrelor didactice din facultățile DVS cât mai multe posibilități de mobilitate academică!

ERASMUS

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .