FUA. Concursul „Shaping the way people build” își desemnează învingătorii

În data de  28  mai  2015, ora 11.00, sala de expoziții (9-208), la Facultatea de Urbanism și Arhitectură a UTM va avea loc Festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Shaping the way people build”, susținut decompania SINIAT S.A. România – unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de construcții și sisteme pe bază de gips din Europa.

Participanții la acest concurs de creativitate au avut sarcina de a propune un proiect de execuţie pentru plafonul suspendat din gips-carton amplasat în faţa decanatului Facultăţii de Urbanism și Arhitectură.

Detalii pe: http://www.siniat.md/concurs-fua/

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .