O nouă secţie didactică de microvinificaţie la FTMIA

În cadrul Facultăţii de Tehnologie şi Management în Industria Alimentară în ziua de 21 mai 2015 va fi dată în exploatare o Secţie didactică de microvinificaţie.

Subdiviziunea didactică respectivă va contribui substanţial la calitatea pregătirii viitorilor specialişti în domeniul vinificaţiei.

Evenimentul se va produce cu începere de la ora 10.00, în holul blocului de studii al FTMIA din campusul universitar Râşcani, str. Studenţilor 9/9, blocul nr.5.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .