Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației

Stimati colegi! Va invităm să participaţi la Conferința științifică internațională „Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației”, organizată de Universitatea de Stat „B.P.Hasdeu” din Cahul, care se va desfăşura la 5 iunie 2015.

Sunt invitaţi să participe studenţi, masteranzi, doctoranzi, profesori, cercetători, în cadrul următoarelor secții:

  1. Științe juridice
  2. Științe politice
  3. Științe economice
  4. Științe exacte și inginerești
  5. Științe pedagogice şi psihologice
  6. Științe filologice şi istorice

Data limită de depunere a Formularul-ui de participare s-a prelungit până la 16 mai 2015 iar textele comunicărilor până la data de 25 mai 2015 la  adresa de mail al responsabilului secției pentru care optaț 

Ataşat găsiţi invitaţia la conferinţă, în limba română şi engleză.

Aşteptăm cu drag răspunsul Dumneavoastră.

Cu respect
LILIANA CECLU
Responsabil Sectia Științe exacte și inginerești
Universitatea de Stat “B.P. Hasdeu”
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .