Târgul locurilor de muncă pentru absolvenţii UTM

Stimaţi absolvenţi !

  • La 29 mai curent, sunteţi aşteptaţi de către Companiile angajatoare la Târgul locurilor de muncă, unde se vor propune numeroase locuri vacante pentru angajare la lucru.
  • Târgul se va desfăşura în incinta Centrului de Excelenţă, str. Studenţilor 9 (după Blocul de studii nr. 3 – vezi schema )
  • Orele de lucru 9.30 – 12.30Este favorabilă prezentarea la Târg cu CV-ul completat în 2-3 exemplare (vezi CV–model şi tehnica comunicării cu angajatorii pe adresa www.cariera.utm.md).

Nu rataţi şansa de angajare!

Informaţi-vă suficient pentru a începe cu succes cariera profesională!

Organizatori: Centrul – CEGID UTM, Decanatele UTM, Departamentele, Catedrele de specialitate UTM

Relaţii la tel. 022 92 92 29, 022 92 92 15

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .