Concursul studenţesc internaţional „Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuţan, 2015”

Catedra Microelectronică şi Inginerie Biomedicală a Facultăţii Calculatoare, Informatică şi Microelectronică a UTM anunţă desfăşurarea în zilele de 15-16 mai 2015 a ediţiei a V-a a Concursului studenţesc internaţional „Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuţan, 2015” în următoarele domenii: electronică, circuite programabile, dispozitive semiconductoare, sisteme şi aplicaţii cu microcontrolere, dispozitive biomedicale.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate. La concurs sunt admise echipe formate din 1-3 studenţi. Cererile de participare vor fi depuse până la 8 mai 2015 inclusiv la Catedra Microelectronică şi Inginerie Biomedicală pe adresa: mun. Chişinău, str. Studenţilor 9/7, blocul de studii nr. 3, bir. 3-419 sau prin e-mail: microelectronica@mail.utm.md

Informații suplimentare

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .