Burse de Merit pentru studenţii UTM

77 de elevi şi studenţi din RM au devenit câştigători ai burselor de merit, pe care le vor primi lunar în anul de studii 2014-2015, în acest scop fiind alocate 80 de mii de lei din bugetul de stat.

Printre câştigători se numără următorii studenţi ai UTM:

Ana CANJA, ciclul I, a. IV, specialitatea Tehnologia produselor alimentare – Bursa Republicii (1320 de lei lunar);

Ion ANDRONIC, ciclul I, a. IV, specialitatea Electroenergetică – Bursa Preşedintelui RM (1200 lei lunar);

Cristina BODOGA şi Eugenia LATU – a. III, specialitatea Tehnologii informaţionale; Doina CEBAN– a. IV, specialitatea Sisteme optoelectronice;Sorina-Nicoleta GRATI – a. VI, specialitatea Arhitectură – Bursa Guvernului RM (câte 1100 lei lunar).

Un prestigios concurs al Burselor de Merit pentru cei mai buni studenţi ai ţării este organizat anual şi de către Centrul de Informaţii Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din RM, cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank şi al companiei Orange Moldova. În anul curent printre cei 50 de câştigători (35 de la ultimul an, ciclul licenţă şi 15 – de la primul an, ciclul master) sunt şi 4 discipoli ai UTM:

Alina BREGNOVA, Iuliana SAJIN, Valentin ILCO (ciclul I, licenţă) şi Ana GURJUI (ciclul II, master) – Burse de Merit pentru cei mai buni studenţi ai ţării (unice, în valoare de 12000 lei fiecare).

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .