Ion Bostan – Omul de Ştiinţă al Anului 2014

„VIP Magazin” a oferit diplome nominale și trofee celor mai renumite personalităţi din diferite domenii ale vieţii publice: politică, educaţie, business, management, societate, mass-media, cultură, sport, show-biz.

Sunt oamenii care, prin tot ceea ce fac, ne duc faima în alte țări, educă valori, au grijă de sănătatea şi de spiritualitatea noastră, au menţionat organizatorii Galei, făcând lumină asupra celor mai importante momente din activitatea desfăşurată de către premianţi pe parcursul anului 2014.

Personalitățile anului 2014 au fost alese în cadrul unui sondaj online pe site-ul revistei. Potrivit „VIP Magazin”, votanții au avut de ales dintre circa 600 de candidaturi propuse.

Ion Bostan anul 2014

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .