Universitatea Tehnică a Moldovei a fost decorată cu Ordinul Republicii

ord_republicCu prilejul împlinirii a 50 de ani de la fondare, prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova (nr. 1357-VII din 22 octombrie 2014), în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea învăţământului universitar, pentru contribuţie substanţială la pregătirea specialiştilor de înaltă calificare şi activitate didactico-ştiinţifică prodigioasă, Universitatea Tehnică a Moldovei a fost decorată cu cea mai înaltă distincţie de stat – „Ordinul Republicii”.

Distincţia a fost înmânată pe 24 octombrie 2014 în cadrul adunării festive „50 de ani ai UTM”, desfăşurată la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău, de către Ion Păduraru, secretar general al Aparatului Preşedintelui RM.
Ordinul Republicii

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .