Summer Work and Travel 2015

În atenţia studenţilor!

Secţia Consulară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chişinău organizează un Seminar de informare despre programul „Summer Work and Travel 2015” – beneficiile programului, prevenirea şi soluţionarea eventualelor probleme.

Seminarul de Informare va avea loc la 19 noiembrie 2014, ora 11:00, în incinta Universităţii Tehnice a Moldovei (blocul administrativ, str. Ştefan cel Mare 168, Sala de Festivităţi).

Departamentul de Cooperări Internaţionale

Relaţii: 23 54 15

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .