UTM organizează cursuri cu plată la desenul artistic

Pentru viitorii studenţi, UTM organizează cursuri pregătitoare cu plată la desenul artistic cu durata de două săptămâni în limbile rusă şi română.

Doritorii personal vor depune cererile de înscriere în zilele de lucru între orele 9.00-12.00, 13.00 – 16.00 în perioada 15 iunie – 13 iulie curent în biroul 106 amplasat pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 168.

Taxa de studii constituie 450 lei şi se va achita în timpul depunerii cererii. Grupele de cursanţi, pe măsura completării, vor începe studiile în zilele de 29 iunie, 6 iulie şi 13 iulie curent.

Relaţii la tel.: 0-22-23-54-67.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .