Hotărârile Senatului UTM din 29 ianuarie 2013

  1. Cu privire la aprobarea temelor tezelor de doctor şi a conducătorilor/consultanţilor ştiinţifici de doctorat ai doctoranzilor anului I.
  2. Participarea catedrelor UTM în proiecte internaţionale de cercetare (perioada 2006-2012).
  3. Cu privire la aprobarea planului de învăţământ pentru instruirea extracurriculară a studenţilor/absolvenţilor UTM specialităţii „Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice” la cursurile de formare continuă în domeniul „Arta şi etica culinară”.
  4. Securitatea muncii la UTM: Starea actuală şi măsuri de îmbunătăţire.
  5. Cu privire la decernarea premiilor Senatului UTM pe anul calendaristic 2012 în domeniile: „Laureat al anului 2012 în domeniul de cercetare”, „Laureat al anului 2012 în domeniul creativităţii tehnice”, „Cel mai bun doctorand al anului 2011-2012”, „Cel mai bun conducător de grupă academică al anului 2011-2012”, „Cel mai bun student în domeniul creativităţii studenţilor 2011-2012”.
Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .