Hotărârile Senatului UTM din 28 februarie 2012

  1. Privind activitatea financiară a U.T.M. în anul 2011.
  2. Activitatea îndrumătorilor de grupe academice la facultăţile IMCM şi IMT şi măsuri de ameliorare a educaţiei tineretului.
  3. Cu privire la organizarea concursului „Creativitatea tehnică a studenţilor UTM Maşina Robe Goldberg- 2012”.
  4. Organizarea şi desfăşurarea stagiilor de practică a studenţilor Facultăţii de Energetică şi Facultăţii de Cadastru, Geodezie şi Construcţii.
  5. Cu privire la decernarea premiilor Senatului UTM pentru executarea şi susţinerea celor mai bune proiecte (lucrări) de diplomă.
Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .