Hotărârile Senatului UTM din 30.11.2010

  1. Cu privire la conceptul și structura modulului economico-managerial pentru specialităţile Inginerie şi Inginerie şi Management ciclul I, Licenţă.
  2. Cu privire la rezultatele evaluării interne a Programei de Studii: „Design Interior”, din cadrul Facultăţii Urbanism şi Arhitectură.
  3. Construcţia bunurilor imobile în Campusul Râşcani a UTM din str. Studenţilor, 9/11 (tranşa III).
  4. Cu privire la majorarea taxelor de studii la catedra militară.
  5. Cu privire la rezultatele evaluării interne a Programelor de Studii: „Calculatoare”, din cadrul Facultăţii Calculatoare, Informatică şi Microelectronică.
  6. Cu privire la rezultatele evaluării interne a Programelor de studii: „Inginerie şi Management în Energetică”, din cadrul Facultăţii de Energetică.
Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .