Forumul științific și practic internațional ”CONSOLIDAREA TRIUNGHIULUI CUNOAȘTERII ÎN REPUBLICA MOLDOVA”, ediţia a 4-a.

În perioada 26-27 aprilie 2018, va fi organizată, în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, cea de-a 4-a ediţie a Forumului științific și practic internațional ”CONSOLIDAREA TRIUNGHIULUI CUNOAȘTERII ÎN REPUBLICA MOLDOVA”.

UTM angajează specialist protocol și relații publice

Ai energie și predilecție pentru un job full-time? Suntem în căutarea unei persoane active, ambițioase, în permanentă dezvoltare și încrezătoare în propriile forțe. Aplică la postul vacant de specialist protocol și relații publice, în cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.

UTM angajează Specialist Marketing şi Imagine

Ai energie și timp pentru un job full-time? Suntem în căutarea unei persoane active, ambițioase, în permanentă dezvoltare și încrezătoare în propriile forțe. Aplică la postul vacant de Specialist Marketing şi Imagine, în cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.

Concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB)

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), România, în cadrul programului Erasmus+.

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Dąbrowa Górnicza (UDG), Polonia, în cadrul programului Erasmus+.

  CONCURS DE SELECŢIE A CADRELOR DIDACTICE ERASMUS+  (pentru anul universitar 2017-2018)   Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Dąbrowa Górnicza (UDG), Polonia, în cadrul programului Erasmus+. UDG oferă o bursa de mobilitate de 5 zile pentru personalul didactic (mobilitate de predare) pentru Facultatea […]

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Universitatea Tehnică ”Gheorghi Asachi” din Iași, Romănia, în cadrul programului Erasmus+.

  CONCURS DE SELECŢIE A CADRELOR DIDACTICE ERASMUS+  (pentru anul universitar 2017-2018) Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Universitatea Tehnică ”Gheorghi Asachi” din Iași, România, în cadrul programului Erasmus+. TUIAŞI oferă o bursa pentru personalul didactic (mobilitate de formare/training). Stagiul reprezintă 7 zile de formare/training. […]

Conferința internațională „Probleme actuale ale tehnicii și tehnologiilorde procesare a alimentelor”, ediția XIX

Universitatea Tehnică de Stat din Altai “I.I. Polzunov”, Institutul de Biotehnologie, Alimentație și Inginerie Chimică, Catedra Tehnologia Produselor Obținute prin Fermentare și a Vinificației, organizează în perioada 22.03.2018 – 23.03.2018 Conferința Internațională „PROBLEME ACTUALE ALE TEHNICII  ȘI TEHNOLOGIILOR  DE PROCESARE A ALIMENTELOR”. Pentru a participa la conferință este necesar să prezentați Comitetului de Organizare a […]

Programul Visegard Fund pentru studenți Masteranzi și Post-Materanzi

Universitatea Dabrowa Gornicza, Polonia anunta oferta academica privind programul Visegard Fund pentru studenti Masteranzi si Post-Materanzi.

Conferinţa: “Difinition and example of ternary Moufang loop”

Departamentul de Matematică  al  UTM organizează miercuri,  28 februarie 2018 ora 16.00, în cadrul Seminarul de Ştiinţe Matematice  P. Osmătescu conferinţa: “Difinition and example of ternary Moufang loop” susţinută de conf. univ. dr.  Leonid Ursu. Conferinţa va avea loc în aud. 328, et. 3,  bloc II (Facultatea Energetică).

Concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Agrocampus Ouest, Rennes, Franţa

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Agrocampus Ouest, Rennes, Franţa, în cadrul programului Erasmus+.