STIMAȚI CANDIDAȚI LA STUDII!

În Admiterea-2016 la Universitatea Tehnică a Moldovei aveţi posibilitatea de a vă înscrie la concurs în regim online prin intermediul site-ului utm.md. Pentru aceasta este necesar să deschideți

APLICAȚIA DE ÎNREGISTRARE PREALABILĂ ONLINE

şi să introduceți următoarele date:

  • nume, prenume, anul de naştere, cod personal, adresa, părinţii etc.;
  • instituţia absolvită şi studiile preuniversitare;
  • facultatea şi specialitatea pentru care optați.

NOTE

  1. După înregistrarea online candidatul trebuie să se prezinte la Comisia de Admitere a UTM pentru a depune actele în original. La momentul depunerii cererii trebuie să atenţionaţi comisia că v-aţi înregistrat online. Depunerea actelor şi a cererii se va face în momentul convenabil pentru voi, începând cu 25.07.2016. În caz contrar, nu veţi participa la concursul de admitere!
  2. La introducerea datelor fiţi atenţi la câmpurile obligatorii ale anchetei, reacţionaţi la mesajele programului, dacă s-a introdus ceva incorect.
  3. În conformitate cu Regulamentul de admitere  al Ministerului Educaţiei, fiecare candidat are posibilitatea să aleagă până la 3 opţiuni. În cadrul acestui program aveţi posibilitatea să menționați o singură optiune – cea mai prioritară/dorită specialitate. Celelate două opţiuni se vor nominaliza la prezentarea actelor în Comisia de Admitere.
  4. Dacă întâmplător la înregistrarea online aţi selectat o opţiune de care nu sunteţi siguri – NU E O PROBLEMĂ! În Comisia de Admitere puteţi obţine consultaţii în privinţa specialităţilor şi aveţi posibilitatea să renunţaţi la opţiunea iniţială. Opţiunea selectată în regim online poate fi schimbată numai la solicitarea dumneavoastră, consultându-vă cu membrii Comisiei de Admitere în momentul prezentării actelor în original.